Sponsorihaku juhlajulkaisuun

Sponsorituki XII Kansainvälisten kansantanssijuhlien juhlajulkaisuun

Riihimäen Kansantanssijat ry järjestää XII Kansainväliset kansantanssijuhlat 30.7.-4.8.2024 Riihimäellä. Juhlille tulevat ulkomaiset ryhmät Saksasta ja Latviasta. Ruotsista ja/tai Unkarista odotetaan vahvistusta juhlille osallistumisesta. Juhlien suojelijaksi on lupautunut Kirkkoherra Sirpa Viherä. Juhlien aikana kansantanssi näkyy Riihimäen katukuvassa muun muassa kaupunkiesiintymisinä. Viikko sisältää myös kaksi-kolme upeaa kansantanssikonserttia sekä Kansanlaulumessun Keskuskirkossa.

Kansantanssijuhlia varten painatetaan perinteinen juhlajulkaisu, joka sisältää juhlien ohjelman lisäksi Riihimäen kaupunginjohtajan ja juhlien suojelijan tervehdykset ja juhlilla esiintyvien ulkomaisten ryhmien esittelyt. Juhlajulkaisua painatetaan vähintään 500 kappaletta ja se on A5-kokoinen värillinen painos. Julkaisuajankohta on toukokuun loppupuoli. Julkaisu on saatavissa heti kesän alussa muun muassa Riihimäen kirjastosta ja muutamista keskustan liikkeistä ja kahviloista. Se jaetaan myös juhlien vieraille.

Nyt yrityksellänne on mahdollista tukea juhliemme järjestämistä ja mainostaa toimintaanne juhlajulkaisussa. Mainosten hinnat julkaisuun ovat seuraavat:

nimi otsikon ”juhlien järjestelyjä tukeneet” alle 

20,00 €

käyntikorttikoko                                                          

30,00 €

neljännessivu                                                               

50,00 €

puoli sivua    

100,00 €

koko sivu 

200,00 €

Tukea voi millä summalla tahansa sekä niin, että yrityksen nimeä ei tule julkaisuun.

Tukimainosta varten tarvitsemme mainoksen, yrityksen logon tai käyntikortin sähköisessä muodossa. Lisäksi tarvitsemme yrityksen laskutustiedot. Laskutus tapahtuu 14 vrk:n maksuehdolla tai sopimuksen mukaan. Tarvittavat tiedot tulee toimittaa Annina Asikaiselle 17.4.2024 mennessä, annina.ronkainen(at)gmail.com.


Riihimäen Kansantanssijat ry