Ajankohtaisia asioita

Syyskokouksessa päätettyä


Tuovi Ylenius valittiin syyskokouksessa 30.11. Riihimäen Kansantanssijoiden puheenjohtajaksi vuodelle 2023. Tuovi on tanssinut Pippureissa vuodesta 2018, ollut johtokunnassa vuodesta 2020 lähtien ja viimeiset kaksi vuotta toiminut varapuheenjohtajana. Tuovilla oli jo ennen Hämeeseen muuttoaan vankka kansantanssitausta.


Vuoden 2023 johtokunnan varapuheenjohtajana toimii Pentti Ahlqvist, sihteerinä neljättä vuosikymmentä Leena Kostamo ja taloudenhoitajana Annette Sinisalo. Muut johtokunnan jäsenet ovat Annina Asikainen, Jarmo Juurinen, Hanna Rohtsalu, Katja Salo ja Ritva Vakkinen. Varajäseninä ovat Sannat Lattu ja Rinne.


Syyskokouksessa hyväksyttiin myös toimintasuunnitelma ja talousarvio 2023.


Kevätkausi 2023

Aikuisryhmien kevätkausi alkaa maanantaina 9.1. Herajoen koulun salissa: Pippurit klo 17.30 ja Aivinat klo 19. Pippurit ovat ne nuoremmat aikuiset ja Aivinat ne vähän vanhemmat aikuiset. Kumpaakin ryhmää ohjaa Leena Kostamo. Ryhmiin mahtuu muutama uusi tanssija mukaan.

Lapsiryhmät aloittavat torstaina 12.1. Nuorisokeskus Monarin salissa: Kardemummat = lapsi 0-3 v oman aikuisen kanssa klo 17, Tiitiäiset = n. 4-8 v lapset klo 17.45 ja Vanamot n. 9-15 v lapset ja nuoret klo 18:30. Kardemummia ohjaa Niina Çopur, Tiitiäisiä ja Vanamoita Sanna Rinne. Onerva Teiste on apuohjaajana. Hanna Rohtsalu ohjaa sen, minkä opiskeluiltaan ehtii. Leena Kostamo on ohjaajien sijainen tarvittaessa. Kardemummiin mahtuu jokunen uusi perhe mukaan, Tiitiäisissä ja Vanamoissa on tilaa useille lapsille.


Vuoden 2023 teema

Vuoden 2023 teema on Arkistojen äärellä. Tanhuvakan tanhut ja muut arkistojen aarteet ovat mukana seuran kevään tanssiohjelmistoissa.


Yhteistyösopimus Team Sportian kanssa

Riihimäen Kansantanssijat on solminut yhteistyösopimuksen Riihimäen Team Sportian kanssa. Seuran jäsenet voivat ostaa tuotteita alennuksella. Saat kortin tunnistautumista varten sihteeriltä tai taloudenhoitajalta.