Ajankohtaisia asioita

Syyskausi 2023

Aikuisryhmät aloittavat syyskauden osallistumalla elokuun alussa kansainvälisiin kansantanssijuhliin Laggenbeckissa Saksassa. Varsinaiset harjoitukset alkavat maanantaina 11.9. Herajoen koulun salissa: Pippurit klo 17.30 ja Aivinat klo 19. Pippurit ovat ne nuoremmat aikuiset ja Aivinat ne vähän vanhemmat aikuiset. Kumpaakin ryhmää ohjaa Leena Kostamo. Ryhmiin mahtuu muutamia uusia tanssijoita mukaan.

Lapsiryhmät aloittavat sen sijaan jo torstaina 17.8. Nuorisokeskus Monarin salissa: Kardemummat = lapsi 0-3 v oman aikuisen kanssa klo 17, Tiitiäiset = n. 4-8 v lapset klo 17.45 ja Vanamot n. 9-15 v lapset ja nuoret klo 18:30. Kardemummia ohjaa Niina Çopur, Tiitiäisiä ja Vanamoita Sanna Rinne apunaan Hanna Rohtsalu. Hanna toimii tarvittaessa apuna myös Kardemummissa. Kardemummiin mahtuu muutamia uusia perheitä mukaan, Tiitiäisissä ja Vanamoissa on hyvin tilaa uusille harrastajille.


Vuoden 2023 teema

Vuoden 2023 teema on Arkistojen äärellä. Tanhuvakan tanhut ja muut arkistojen aarteet ovat mukana seuran kevään tanssiohjelmistoissa.


Yhteistyösopimus Team Sportian kanssa

Riihimäen Kansantanssijat on solminut yhteistyösopimuksen Riihimäen Team Sportian kanssa. Seuran jäsenet voivat ostaa tuotteita alennuksella. Saat kortin tunnistautumista varten sihteeriltä tai taloudenhoitajalta.


Joulujuhla

Kaikkien ryhmien yhteistä joulujuhlaa vietetään joulukuun puolivälissä.