Ajankohtaisia asioita

Kevätkausi 2023

Aikuisryhmien kevätkausi alkaa maanantaina 9.1. Herajoen koulun salissa: Pippurit klo 17.30 ja Aivinat klo 19. Pippurit ovat ne nuoremmat aikuiset ja Aivinat ne vähän vanhemmat aikuiset. Kumpaakin ryhmää ohjaa Leena Kostamo. Ryhmiin mahtuu muutama uusi tanssija mukaan.

Lapsiryhmät aloittavat torstaina 12.1. Nuorisokeskus Monarin salissa: Kardemummat = lapsi 0-3 v oman aikuisen kanssa klo 17, Tiitiäiset = n. 4-8 v lapset klo 17.45 ja Vanamot n. 9-15 v lapset ja nuoret klo 18:30. Kardemummia ohjaa Niina Çopur, Tiitiäisiä ja Vanamoita Sanna Rinne. Onerva Teiste on apuohjaajana. Hanna Rohtsalu ohjaa sen, minkä opiskeluiltaan ehtii. Leena Kostamo on ohjaajien sijainen tarvittaessa. Kardemummiin mahtuu jokunen uusi perhe mukaan, Tiitiäisissä ja Vanamoissa on tilaa useille lapsille.


Vuoden 2023 teema

Vuoden 2023 teema on Arkistojen äärellä. Tanhuvakan tanhut ja muut arkistojen aarteet ovat mukana seuran kevään tanssiohjelmistoissa.


Yhteistyösopimus Team Sportian kanssa

Riihimäen Kansantanssijat on solminut yhteistyösopimuksen Riihimäen Team Sportian kanssa. Seuran jäsenet voivat ostaa tuotteita alennuksella. Saat kortin tunnistautumista varten sihteeriltä tai taloudenhoitajalta.


Kevätjuhla

Kaikkien ryhmien yhteistä kevätjuhlaa vietetään tiistaina 16.5. klo 18 alkaen Herajoen työväentalolla. Juhlaan on vapaa pääsy.